Skip to content

Ohjelmat

Alla on muutama esimerkki valmiista ohjelmistamme, joko sellaisenaan toteutettavaksi, tai vain ajatusten herättäjäksi. Ohjelmia voi skaalata myös suuremmille ryhmille, kysy tarjousta!

Muista tutustua ennen retkeä  Ohjeita osallistujille -tietopakettiin.

Melonta

Miten olisi ohjattu tarinallinen melontahetki avokanooteilla leppeästi virtaavalla Puujoella, Hiidenjoella tai Räikälänjoella? Melonnat kestävät 2-3 tuntia. Hintaan sisältyy melat, melontaliivit (yli 15v.) ja opastus. Osallistujalla tulee olla uimataito. Kanootteihin mahtuu kaksi henkilöä/kanootti. Tule kuulemaan tarinoita Janakkalasta, aina jääkaudelta saakka!

Melontaretki Miekkamiehen maisemiin

Janakkalan miekkamies on Janakkalasta syksyllä 2013 tehty ruumishautalöytö, johon kuuluu luuranko, kaksi miekkaa ja muuta esineistöä. Kuka tämä mies oli ja miksi hänen haudastaan löytyi kaksi aivan eri aikakaudelta olevaa miekkaa? Tule kuulemaan tarinasta lisää.

Retki tehdään Räikälänjoella Tarinmaalla, ohittaen samalla kaksi linnavuorta. Keliolosuhteiden salliessa käymme Kernaalanjärven kautta Tuulensuujoella. Lähtöpaikka määräytyy kelien ja ryhmän mukaan. 

Kartanomelonta

Leppäkosken kylä on kuuluisa tiilitehtaistaan ja kartanoistaan. Miten Suomalainen näyttelijalegenda Ida Aalberg,  Aulangon rakentaja Hugo Standertskjöld ja Ruotsin kuninkaalliset liittyy Leppäkosken tarinaan? Se selviää melontaretken aikana.

Melomaan lähdetään Leppäkosken kylän kohdalta veneenlaskupaikalta ja melotaan pitkin Puujokea. 

 

Patikkaretket/Lumikenkäretket lähiluontoon

Retket joko Kiipulan harjualueelle tai esim. Tarinmaan Laurinmäelle, Määkynmäelle tai linnavuorille. Retken kesto 1,5 – 2,5 tuntia.

Hinta alk 25€ / hlö

Tähtitaivaan tarinat

Tutustutaan tähtitaivaan kuninkaalliseen perheeseen ja muihin pohjoisen taivaan tunnettuihin tähtikuvioihin mytologian kautta. Voidaan toteuttaa myös sisätiloissa ja ulkona silloinkin, kun taivas ei ole selkeä. Kesto noin 2 tuntia. Kysy tarjous!