Skip to content

Luonnonläheisiä elämyksiä

Elämyspalvelut Enicare tarjoaa luonnonläheisiä aktiviteetteja Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Tarjoamme yksityishenkilöille ja yrityksille luontoelämyksiä joiden punaisena lankana on hiljentyminen, luontoyhteys ja rauhoittuminen. Luontoelementin lisäksi haluamme tuoda tapahtumiimme sopivasti annosteltuna paikallista historiaa geologiasta teolliseen vallankumoukseen saakka. Kanssamme onnistuu melonta, marjastus, sienestys, lumikenkäily ja erilaiset teematilaisuudet kuten yrtti- ja linturetket tai tähti-ilta.

Venlojen vaellus

Kuulumme Venlojen vaellus yhteisöön, joka on on kaikille naisille tarkoitettu retkeilyyn, vaellukseen ja luontoliikuntaan keskittynyt yhteisö. Venlojen vaellus ei katso ikää, ei retkeilykokemusta tai vaadi uusia pro-varusteita, vaan tarkoitettu ihan kaikille naisille.

Venlojen vaellus toimintaa on myös Turussa ja Pääkaupunkiseudulla.

www.venlojenvaellus.fi on Venlojen vaelluksen koti verkossa. Sivuilta löytyy Venlatietoutta ja tapahtumakalenteri varauskirjoineen.

Enicare oy toimii Metsähallituksen luontopalvelujen yhteistyökumppanina sekä noudattaa toiminnassaan kestävän ja roskattoman luontomatkailun periaatteita.

liesjarvi

paijanne_rgb

torronsuo_rgb

evo_rgb