Enicare

Outdoor Activities


Kalastajatila

Kalastajatila sijaitsee Päijänteellä Paatsalon saaressa Jämsän ja Himoksen kohdalla. Rantojensuojelualueella sijaitseva tila on ollut viime vuodet vailla käyttöä, mutta Metsähallitus on pitänyt rakennuksista hyvää huolta. Tilan siirryttyä käyttöömme järjestämme siellä yrityksemme tapahtumia ja vuokraamme tilaa myös muille yrittäjille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille.

Tilalla on vanha 50-luvun alussa rakennettu hirsinen päärakennus, aitta, puucee ja liiteri. Tila sijaitsee suojaisassa lahdelmassa, jossa on vankkarakenteinen laituri. Tilalla ei ole sähköä eikä kaivoa, päärakennuksessa on kaasulla toimiva jääkaappi ja liesi. Kalastajatilalla koet siirtyväsi ajassa taaksepäin ja pääset hidastamaan omaa elämänrytmiäsi luonnon keskelle. 

 

Paatsalo on kauttaaltaan metsäinen ja kallioinen, pinta-alaltaan noin yksi neliökilometri ja pituudeltaan 2 km, saaren korkein huippu kohoaa 75 m Päijänteen pintaa korkeammalle. Saaressa on meidän lisäksi neljä kesämökkiä, mutta lähin naapuri on majava, luonnon oma metsätyömies jonka työn jäljet näkyvät selkeästi rannoilla.

Paatsalon sijainti: linkki Kansalaisen Karttapaikkaan 

Avoimen veden kauden vuokrahinnasto:

  • Vuorokausi 90 €
  • Viikonloppu 240 €
  • Viikko 480 €

Erikseen sovittaessa voimme toimittaa soutuveneen perämoottorilla tai avokanootin/kanootteja.